M Melih Resul Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 En yeni Windows 10'u bilgisayarıma kurmak istiyorum ama ürün numarasi istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
En yeni Windows 10'u bilgisayarıma kurmak istiyorum ama ürün numarasi istiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
BatuBskn0 Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 14 5 Şubat 2021 #2 Kurulum yaparken ürün anahtarım yok diyerek ilerleyiniz ve kurulumu tamamlayınız, ardından her yerde bulabileceğiniz basit cmd komutları ile windowsu etkinleştirip orjinal hale getirebilirsiniz. Evde kullanıyorsanız homeyi öneriyorum.. Artı 0 Eksi
Kurulum yaparken ürün anahtarım yok diyerek ilerleyiniz ve kurulumu tamamlayınız, ardından her yerde bulabileceğiniz basit cmd komutları ile windowsu etkinleştirip orjinal hale getirebilirsiniz. Evde kullanıyorsanız homeyi öneriyorum..
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 5 Şubat 2021 #3 Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Ürün anahtar kısmında atlayıp, sonrasında OEM key alıp kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Ürün anahtar kısmında atlayıp, sonrasında OEM key alıp kullanabilirsiniz.