Windows 10 Yeni Sürüme Geçmek Mantıklı mıdır?

Kesinlikle geçmeni tavsiye ediyorum, ciddi performans artışı oldu. Bende bir zamanlar 1703 kullanırdım bu kadar lanet bir Windows 10 sürümü hiç görmemiştim, tam 10 kere format atmışlığım vardır. 1709'da ise bilgisayarım bildiğin uçtu, tam tamına 15 saniyede açılmaya başladı eskisi gibi, artık buradan anlamışsındır belirtmek istediğim farkı. :) :D

1709 a geçme sakın. 1703 iyi orada kal. Şu an geçenler olarak kolay görevindeyiz. Geri dönüşlerle hataları düzeltip yeni ve hatasız bir sürüm yayınladıklarında geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
1709'da hata alan kullanıcılar bilinçsiz kullanıcı. Sistemi düzgün günceller temiz kurulum ile yüklersen. Hiçbir sorun yaşanmıyor. Bazıları Windows'u olduğu gibi kullanıyor. İnsan az ayarlarını kurcalar daha iyi nasıl kullanırım diye. Çoğu kullanmadıkları özellikleri arka planda çalıştırdığından binen yükten dolayı yok fps düşük, yok bilgisayar yavaşladı.

1709 sürümünü temiz kurulum ile yükledim. Herhangi bir sorun yok. Sana da kullanmanı tavsiye ederim.

Kesinlikle geçmeni tavsiye ediyorum, ciddi performans artışı oldu. Bende bir zamanlar 1703 kullanırdım bu kadar lanet bir Windows 10 sürümü hiç görmemiştim, tam 10 kere format atmışlığım vardır. 1709'da ise bilgisayarım bildiğin uçtu, tam tamına 15 saniyede açılmaya başladı eskisi gibi, artık buradan anlamışsındır belirtmek istediğim farkı. :) :D
Bu sürümün lanet olduğu zaten kesin bugün geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı