Windows 10 yeniden başlama hatası

m.kaskit46

Kilopat
Daha fazla  
Gerekli tüm bilgileri ekliyorum. Bilgisayar açıkken aniden kapanıp açılıyor mavi ekran gelmiyor ama ben yine de DMP dosyasını ekliyorum.
MemTest86 ile tam 5 saat 40 dk tarama yaptı hiçbir hata yok malasef.

Minidump: dmp.rar — Yandex.Disk
AIDA64 HTML Raporu : Report.htm — Yandex.Disk

MemTest86:
20180214_041129-min.jpg

w.PNG

Abi bu sorunu senden başkası çözemeyecek herhalde yardımcı olursan sevinirim.

@Recep Baltaş

İşlemci ile ilgili gözükmekte verdiğiniz tek dmp dosyası. İşlemci sıcaklığını kontrol ediniz. Özellikle yeniden başlatma yaptığı anlarda sıcaklıkları kontrol edin. Yüksek sıcaklık varsa bundan olabilir. BIOS ayarlarından max sıcaklık değerinde yeniden başlatma değerlerini el ile düzenleyebilirsiniz ayrıca.

Bunun dışında bu durum ne zamandan beri oluşmaya başladı. Microsoft tarafından Spectre açığı için çıkardığı güvenlik yaması birçok sistemi etkiledi. Özellikle de AMD işlemci kullananlarda yeniden başlatma sorunları gözlemlendi, kendim de gözlemledim.

Eğer bu Windows güncellemeleri sonrasında oluşan yeni bir durum ise ilgili güncelleştirmeleri kaldırmada fayda var.

Windows 10 PRO (Sürüm 1709 Redstone 3) format attım yine aynı hata önceden vardı ama böyle sürekli kapanmıyordu.
İşlemci sıcaklıgı:

20180224_204712.jpg

Şimdi bu kadar ısındıktan sonra BİOS ayarlarda bir sıkıntı oldu bilgisayar açılmıyor. Bu ekranda takılı kaldı 1 saattir.Ne yapmam lazım?

20180224_232931.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı