Windows 10 yerine Windows sürümü önerisi

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Selamlar sahip olduğum eski notebookumda Windows 10 var. Uzun zamandır açmıyordum. Bilgisayarın veya klasörlerin açılması bayağı uzun sürüyor, format atmak istiyorum. Sadece Chrome ve YouTube'da takılmak için kullanılacak. Daha hafif olduğu için Windows 7 mi yüklemeliyim? Driver konusunda Windows 7 sıkıntı yaşatıyor diye biliyorum. Önceden çok çektim bu konu hakkında. Bilgisayar da Windows 10 destekli zaten. Ne yapayım sizce?

Windows 8.1 olabilir ama çoğu şey artık desteklemiyor. Sadece chrome ve youtube için sorun çıkarmaz. Olmazsa Linux dagitimlarindan birini deneyebilirsiniz Mint, Ubuntu gibi

Win 10 LTSC 2021 veya Linux dağıtımları dışında pek iyi alternatif yok doğrusu. Şahsen Windows taraftarı olurdum ama çok daha performanslı Linux'lar var, tabi uzmanı hocalarıma sormak lazım.

LTSC sürümü ise normal Win 10'a nazaran çok daha az RAM tüketiyor ve SSD olmadığı zaman çok baş ağrıtmıyor. Genede SSD en iyi çözüm bu konuda.

Direk format atıp Temiz bir Windows 10 kurulumu yapsan Google ile YouTube'da sıkıntı çekmezsin

Windows 8.1 olabilir ama çoğu şey artık desteklemiyor. Sadece Chrome ve YouTube için sorun çıkarmaz. Olmazsa Linux dagitimlarindan birini deneyebilirsiniz Mint, Ubuntu gibi

Aslında Linux kurabilirim teşekkürler fikriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…