TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 Şu ana kadar hiçbir şekilde bilgisayarı açamadım. Bir anda ekran dondu ama arka planda bilgisayar çalışıyordu, arkadaşımla Discord'dan konuşmaya devam bile ettik. En sonunda tuşa basılı tutarak kapattım. Sonra bir daha açılmadı. Dosya Ekleri IMG_20211017_231639.jpg 123,5 KB · Görüntüleme: 110
Şu ana kadar hiçbir şekilde bilgisayarı açamadım. Bir anda ekran dondu ama arka planda bilgisayar çalışıyordu, arkadaşımla Discord'dan konuşmaya devam bile ettik. En sonunda tuşa basılı tutarak kapattım. Sonra bir daha açılmadı.
Çözüm Yener K. 18 Ekim 2021 PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz.
PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #2 PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz.
KS KS TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #3 Yener K. dedi: PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'Si ile de denedim olmadı. Son çare format attım. Çözüldü. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: PC açılmıyorsa kurulum USB'si ile açmayı deneyin. Onarım başarılı olmazsa temiz kurulum yapıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulum USB'Si ile de denedim olmadı. Son çare format attım. Çözüldü.