Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi Performans Sorunu

jagdpanzer

Hectopat
Daha fazla  
Dün itibari ile bilgisayarımı Windows 10 yıl dönümü güncellemesini kurdum ve bilgisayarım kurulumdan sonra yavaşladı. Uygulamalar 1 dakika civarı geç açılmaya başladı. Bilgisayar neredeyse hiçbir işlem yapılamaz hale geldi.
Bunu sıfır kurulum yapmadan düzeltmenin imkanı var mı ?

Bu dandik işletim sisteminin sorunu malesef bitmedi. Üstü bol makyaj içi bomboş. Ne güncellemesi biter ne de yapılandırması, lanet ettirdi. Birde her şey düzgün çalışırken gelen güncellemeyle sistemi nasıl bozmayı başarıyorlar çok merak ediyorum.

1. Adım: Başlat menüsüne tıklayın daha sonra karşınıza çıkan ekrandan “Ayarlar” sekmesine tıklayın.
2. Adım: Ayalar menüsünde “Güncelleştirme ve güvenlik” seçeneğine tıklayın.
3. Adım: Güncelleştirme ve güvenlik bölümünde sağ tarafta bulunan “Kurtarma” seçeneğine tıklayın.
4. Adım: önceki sürüm'e dön seçeneğin'e basın.

bende temiz kurulum yaparken mavi ekran yada 007b gibi hatalar veriyodu 6-7 denemeden sonra zar zor kurdum buseferde sürekli kasma ve perforsman düşüklüğü yaşıyordum şöyle yapınca bende herşey düzeldi.iso dosyasını indirdim direk usbye yazmadım iso dosyasını cift tıkladım açtım içindeki bütün dosyaları kopyalayıp usbye yapıştırdım sonra temiz kurulum yaptım hiç sorunla karşılaşmadım belki işinize yarar diye yazmak istedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı