Windows 10 yönetici hesabı ayarlama sorunu

AhmetBas

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'da çalıştırdan "netplwiz" yazdım açılırkenki şifreyi kaldırmak için kaldırdım karıştırırken kendi hesabımı Administrator'den Users'e çevirdim herhalde yanlışlıkla. Tekrar şimdi yönetici yapamıyorum. "netplwiz" yönetici olarak açılıyor evet hayır penceresi geliyor evet pasif yanıyor tıklanmıyor Users olduğu için. Herhalde Administrator yetkisi gerekiyor evet için. Ne yapacağım? Kilitlendi gibi bir şey oldu, yardım ederseniz sevinirim. CMD de yönetici olarak açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da çalıştırdan "netplwiz" yazdım açılırkenki şifreyi kaldırmak için kaldırdım karıştırırken kendi hesabımı Administrator'den Users'e çevirdim herhalde yanlışlıkla. Tekrar şimdi yönetici yapamıyorum. "netplwiz" yönetici olarak açılıyor evet hayır penceresi geliyor evet pasif yanıyor tıklanmıyor Users olduğu için. Herhalde Administrator yetkisi gerekiyor evet için. Ne yapacağım? Kilitlendi gibi bir şey oldu, yardım ederseniz sevinirim. CMD de yönetici olarak açılmıyor.
Selamlar,

Win10 da gizli bir yönetici hesabı bulunur güvenli moda aldığınızda yönetici olarak giriş yaparsınız. Yaptığınız işlemi güvenli moda alıp yapmaya deneyin muhtemelen sorununuz düzelecektir.

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı