Evet arkadaşlar garip ama Windows 10 Pro kurulu bilgisayarımdaki oturumlardan birisi (Yönetici olan) bozuldu diyeceğim çünkü tam olarak bir arızası yok çok fazla var. Mesela:
-Ekranda bulunan Windows menü tuşu barın sağ tarafında bulunan ses ve benzeri butonlara basılmıyor.
-Yönetici izini olmadan hiçbir program çalışmıyor.
-Arka plan değişmiyor, ayar yapılmıyor.
-BIOS menüsü açılmıyor.
-Bilgisayarı başlatınca "Internal Error: Cannot create temporary directory" hatası çıkıyor.
-Yönetici izni olmadan klasör dahi açmıyor.
-Driverların bir kısmını göremiyor.
-Başlangıçta otomatik açılan programların bir kısmı açılmıyor.
-Yeni başlatınca SSD yük altında olmamasına rağmen %100 çalışıyor diye gözüküyor.
-Dosyaların görünümlerini kişiselleştirmiştim onları dosyaya girmeden görmüyor.
Not1: Bilgisayardaki diğer oturumda hiçbir problem yok.
Not2: Bilgisayardaki herşey SSD'de bulunmakta ben de bu SSD'yi bir dosya almak için bir başka bilgisayara USB aracılığı ile bir sefer takmıştım.
Not3: Ekran görüntüsü alamadım çünkü program açılmadı.
-Ekranda bulunan Windows menü tuşu barın sağ tarafında bulunan ses ve benzeri butonlara basılmıyor.
-Yönetici izini olmadan hiçbir program çalışmıyor.
-Arka plan değişmiyor, ayar yapılmıyor.
-BIOS menüsü açılmıyor.
-Bilgisayarı başlatınca "Internal Error: Cannot create temporary directory" hatası çıkıyor.
-Yönetici izni olmadan klasör dahi açmıyor.
-Driverların bir kısmını göremiyor.
-Başlangıçta otomatik açılan programların bir kısmı açılmıyor.
-Yeni başlatınca SSD yük altında olmamasına rağmen %100 çalışıyor diye gözüküyor.
-Dosyaların görünümlerini kişiselleştirmiştim onları dosyaya girmeden görmüyor.
Not1: Bilgisayardaki diğer oturumda hiçbir problem yok.
Not2: Bilgisayardaki herşey SSD'de bulunmakta ben de bu SSD'yi bir dosya almak için bir başka bilgisayara USB aracılığı ile bir sefer takmıştım.
Not3: Ekran görüntüsü alamadım çünkü program açılmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: