Windows 10 'Your Windows licence will expire soon' uyarısı nasıl kapatılır?

Endlessers

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu lanet Windows 10 her dakikada bir kez 'your Windows licence will expire soon' diyor. Abartmıyorum bu arada neredeyse her dakika geliyor bu lanet bildirim. Bu bildirimin her dakika gelmesini nasıl engelleyebilirim? Allah aşkına bir çözüm sunun kullanamayacak düzeye geldim bilgisayarı. Neden yakında lisansın dolacağını söyleyen bildirim her dakika geliyor çünkü lisansı yenilemem için önce bitmesi gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba. Bu lanet Windows 10 her dakikada bir kez 'your Windows licence will expire soon' diyor. Abartmıyorum bu arada neredeyse her dakika geliyor bu lanet bildirim. Bu bildirimin her dakika gelmesini nasıl engelleyebilirim? Allah aşkına bir çözüm sunun kullanamayacak düzeye geldim bilgisayarı. Neden yakında lisansın dolacağını söyleyen bildirim her dakika geliyor çünkü lisansı yenilemem için önce bitmesi gerekiyor.
20TL'ye key almayı düşünürseniz retail key satan yer önerebilirim

20TL'ye key almayı düşünürseniz retail key satan yer önerebilirim
Knk key benim için önemli değil alırım zaten önce lisansın bitmesini istiyorum sadece bilmek istediğim neden Windows lisans bitmediği halde beni lisansı yenilemek konusunda taciz ediyor?

Son düzenleme:
Kanka key benim için önemli değil alırım zaten sadece önce lisansın bitmesini istiyorum sadece bilmek istediğim neden Windows lisans bitmediği halde beni lisansı yenilemek konusunda taciz ediyor?

Windows'un saçma dayatmaları hocam. Yeni bir key almak dışında çözüm yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı