Windows 10 yükleme aracı sorunu

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba yeni aldığım bir laptop (FreeDOS) için Windows USB'si hazırlamam gerekiyor.
Microsoft'un sitesinden indirdiğim araç hata veriyor.
Başka yerden indirdim ISO dosyası fakat olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğim bağlantıdan indirmeyi dener misin?

O videonun kartlarında Rufus için USB yazdırma rehberi de bulunuyordu sizde çıkmamış demek ki, konuyu okumadan yorum yapmam merak etmeyin .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyfendi konumuz bu değil rica ediyorum tekrar okuyun konnumuz hata

Kardeşim kendi aracını kullanmak yerine rufus kullanıp kurulum .İSO'su oluşturacaksın işte bu hatayı çözmeye uğraşacağın vakitten daha kısa sürer. İnsanların beyniyle alay mı edeceğine dediğimi yapsan şimdiye Freedos cihaza kurmuştun işletim sistemini.

Doğrudur hocam peki sizice sorun iso dosyasinda degil sen yanlis mi kurmussundur mu diyorsunuz ? (İnsallah oyledir ^^) iso dosyasini silmistim tekrar indirip deneyecegim olur belki izledim videolari fakat soyle bir durumda var monster laptoplarin bios ekrani degisti ve yeterli kaynak yok ayar konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…