Çözüldü Windows 10 yükleme ekranında kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasarweb

Picopat
Merhaba, USB ile temiz kurulum yapmak istedim ISO'yu Windows'un kendi sitesinden indirdim. UEFI kurulum yaptım ama %91 de takıldı kaldı. USB 3.0 ile kuruyorum ne yapmalıyım?
USB'yi çekersem sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG20210716010935_00.jpg
    IMG20210716010935_00.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, USB ile temiz kurulum yapmak istedim ISO'yu Windows'un kendi sitesinden indirdim. UEFI kurulum yaptım ama %91 de takıldı kaldı. USB 3.0 ile kuruyorum ne yapmalıyım?
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrardan Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrardan Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.

Çözüm
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrar Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.

Evet öyle yaptım USB'yi söküp PSU kapatıp açtım tekrar BIOS'tan UEFI Boot yaptım kurdum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı