yasarweb
Picopat
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrardan Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.Merhaba, USB ile temiz kurulum yapmak istedim ISO'yu Windows'un kendi sitesinden indirdim. UEFI kurulum yaptım ama %91 de takıldı kaldı. USB 3.0 ile kuruyorum ne yapmalıyım?
USB'yi çekersem sıkıntı olur mu?
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrardan Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.Merhaba, USB ile temiz kurulum yapmak istedim ISO'yu Windows'un kendi sitesinden indirdim. UEFI kurulum yaptım ama %91 de takıldı kaldı. USB 3.0 ile kuruyorum ne yapmalıyım?
USB'yi çekersem sıkıntı olur mu?
Büyük ihtimalle zaten USB yerinden oynadığı için başarılı kurulum gerçekleştiremedi. USB'yi çekip sonra tamamen iyice taktığınızdan emin olarak bilgisayara tekrar Windows 10'u kurunuz. Sorun çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.