Windows 10 Yükleme Ekranından Sonra Siyah Ekranda Kalıyor

Usta Yi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd
Arkadaşlar bilgisayardan güncelleme kaldırdım ve açılmadı. Daha sonra geri yükleme yaptım düzeldi ve direkt fişi çektım, bunu hep yapıyordum ve bir şey olmuyordu. Sorun vardır diye tekrar geri yükleme yaptım ve gine olmadı. Logo geliyor daha sonra siyah ekran veriyor. Bilgisayarın arkasında küçük bir kırık var yeni fark ettim ama bir yerden de düşürmedim ve düne kadar çalışıyordu. Bunun sebebi ne olabilir? Güvenli modda bile açılmıyor. Anakartım yanmış olabilir mi?

İşletim sistemin elinde varsa kurulum kısmına tekrar girip orada Windows onarma çıkacaktır. Oradan bir de onarmayı deneyebilirsin.

İşletim sistemin elinde varsa kurulum kısmına tekrar girip orada Windows onarma çıkacaktır. Oradan bir de onarmayı deneyebilirsin.

Onarmayı denedi ancak olmadı. Ama denediğiniz gibi manuel olarak deneyeceğim.

Gerek kalmadı çözüldü hocam.

Nasıl çözüldü?

Bilgisayarı bıraktım belki kendi düzelir diye düzelmedi. Daha sonra foruma yazdım, tekrar açık bıraktım belki olur diye düzeldi. Sanırım fişi çekince bir süreliğinede olsa zarar gördü işletim sistemim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…