Windows 10 yükleme sırasında boot menüde USB görünmüyor

Pmb

Decapat
Daha fazla  
Windows 11'den 10'a geçiş yapacaktım Windows'un sitesinden USB'ye yükledim. Ama gerisinde tıkandım boot menüsünde USB gözükmüyor. USB'yi ilk sıraya almadan yüklemeye çalışmışım hata verdi. BIOS'ta kaldım hiçbir şey yapamıyorum. Format atmadım hiç hayatımda bozucam diye çok korkuyorum ne yapabilirim?

İso dosyasını direkt usb içine mi attınız yoksa Rufus ile yazdırdınız mı?

Direkt içine attım.
Rufus ile usb belleğe yazdırmanız gerekiyordu. Gönderdiğim videodaki adımları uygulayıp deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar çıkıyor

Deniyemiyorum ki direkt BIOS'a atıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20211226_122138.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 27
Rufus ile ISO dosyasını yazdırmanız gerekiyor.
Technopat YouTube kanalında bu konu ile ilgili birçok video mevcut onlara bakarak yapabilirsin.

Rufus ile ISO dosyasını yazdırmanız gerekiyor.
Technopat YouTube kanalında bu konu ile ilgili birçok video mevcut onlara bakarak yapabilirsin.

BIOS'a atıyor direkt sanırım tek çare bilgisayarcıya götürmek. Bir de SSD kısmı vardı orada bir şeyler yaptım ama sorun olur mu?

BIOS'a atıyor direkt sanırım tek çare bilgisayarcıya götürmek. Bir de SSD kısmı vardı orada bir şeyler yaptım ama sorun olur mu?
Pek fazla kurcalamayın, geri döndürülemez sonuçlar yapabilirsiniz. Bilgili birine götürün sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…