Merhaba arkadaşlar. 1 aydır yükseltme hatası aldığım için Windows 10 yükliyemiyorum. Bilgisayarımda önceden Windows 10 yüklüydü. Sonra mavi ekran hatası aldığım için Windows 7 yaptım. Valorant açılmadığı için Windows 8.1 yaptım 3-4 ay sonra Windows 8.1'i sevmediğim için Windows 10 yüklemeye karar verdim ilk önce bir USB'ye yazdırarak yüklemeye çalıştım fakat hatayı aldım sonra Ultra ISO ile yaptım yine aynı hatayı aldım temiz kurulum yaptım yine olmadı. Windows 10 yükleniyor yazısında %78'den sonra hata veriyor.
USB'den temiz kurulum yapıyordunuz değil mi? Çünkü bu hata kutucuğu Windows 8'e ait. Her neyse, benim düşüncem USB ya da diskte sorun olması. İlk olarak başka USB ile deneyin portları değiştirin olmazsa HDTune ile diski kontrol edin.
En güçlü USB porta takmayı deneyin çoğunlukla portun rengi mavi olur
ya da.
PC'ye taktığınız USB diski değiştirin (ISO'yu Rufus'tan attığınıza emin olun)
USB'den temiz kurulum yapıyordunuz değil mi? Çünkü bu hata kutucuğu Windows 8'e ait. Her neyse, benim düşüncem USB'ya da diskte sorun olması. İlk olarak başka USB ile deneyin portları değiştirin olmazsa HD Tune ile diski kontrol edin.
En güçlü USB porta takmayı deneyin çoğunlukla portun rengi mavi olur.
Ya da.
PC'ye taktığınız USB diski değiştirin (ISO'yu Rufus'tan attığınıza emin olun)
Genellikle bu hata Windows 10 kurulum ISO'sundan kaynaklanıyor. Microsoft sitesinden yeni ISO indirin büyük ihtimal düzelecektir, benim de başıma gelmişti bu şekilde yeni ISO ile kurulum yapabildim.
Genellikle bu hata Windows 10 kurulum ISO'sundan kaynaklanıyor. Microsoft sitesinden yeni ISO indirin büyük ihtimal düzelecektir, benim de başıma gelmişti bu şekilde yeni ISO ile kurulum yapabildim.
Temiz kurulum yaparken HDD veya SSD hangisi varsa (tabii önemli belgelerinizi yedekleyerek) bütün bölümleri silip tekrar denemekte fayda var, yükseltme yaparken bu hata olabiliyor ama temiz kurulumda ilk defa rastlıyorum kolay gelsin.
Temiz kurulum yaparken HDD veya SSD hangisi varsa (tabii önemli belgelerinizi yedekleyerek) bütün bölümleri silip tekrar denemekte fayda var, yükseltme yaparken bu hata olabiliyor ama temiz kurulumda ilk defa rastlıyorum kolay gelsin.