Windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 aydır yükseltme hatası aldığım için Windows 10 yükliyemiyorum. Bilgisayarımda önceden Windows 10 yüklüydü. Sonra mavi ekran hatası aldığım için Windows 7 yaptım. Valorant açılmadığı için Windows 8.1 yaptım 3-4 ay sonra Windows 8.1'i sevmediğim için Windows 10 yüklemeye karar verdim ilk önce bir USB'ye yazdırarak yüklemeye çalıştım fakat hatayı aldım sonra Ultra ISO ile yaptım yine aynı hatayı aldım temiz kurulum yaptım yine olmadı. Windows 10 yükleniyor yazısında %78'den sonra hata veriyor.

USB'den temiz kurulum yapıyordunuz değil mi? Çünkü bu hata kutucuğu Windows 8'e ait. Her neyse, benim düşüncem USB ya da diskte sorun olması. İlk olarak başka USB ile deneyin portları değiştirin olmazsa HDTune ile diski kontrol edin.

En güçlü USB porta takmayı deneyin çoğunlukla portun rengi mavi olur
ya da.
PC'ye taktığınız USB diski değiştirin (ISO'yu Rufus'tan attığınıza emin olun)

Eğer oda olmazsa en iyisi bir PC ciye verin.

HD Tune ile taradım hem C diskini hem de USB belleği sorun bulmadı yeşil çıktı ikisi de. Bu arada Windows 8

Benim PC de mavi port yok. Sadece kırmızı ve siyah var.

Genellikle bu hata Windows 10 kurulum ISO'sundan kaynaklanıyor. Microsoft sitesinden yeni ISO indirin büyük ihtimal düzelecektir, benim de başıma gelmişti bu şekilde yeni ISO ile kurulum yapabildim.

Genellikle bu hata Windows 10 kurulum ISO'sundan kaynaklanıyor. Microsoft sitesinden yeni ISO indirin büyük ihtimal düzelecektir, benim de başıma gelmişti bu şekilde yeni ISO ile kurulum yapabildim.

Ben zaten ilk olarak Microsoft'un sitesinden indirdim ISO'yu. Hata verdi sonra başka sitelerden ISO indirdim yine aynı hatayı aldım.

Ben zaten ilk olarak Microsoft'un sitesinden indirdim ISO'yu. Hata verdi sonra başka sitelerden ISO indirdim yine aynı hatayı aldım.

Temiz kurulum yaparken HDD veya SSD hangisi varsa (tabii önemli belgelerinizi yedekleyerek) bütün bölümleri silip tekrar denemekte fayda var, yükseltme yaparken bu hata olabiliyor ama temiz kurulumda ilk defa rastlıyorum kolay gelsin.

Bütün bölümleri silin derken neyi silcez bu arada SSD.

SSD tek parça ise yani sadece C bölümü varsa veya C: D: Bölümleri varsa kurulum esnasında hepsini silip yeniden formatlayın demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…