ömer demr Centipat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar, ben Windows 8.1'den Windows 10'a geçmek istiyorum. Kuracağım zaman hep hata alıyorum. Çözümü var mıdır acaba? "Windows 10 yüklemesi başarısız oldu" diye bir hata geliyor.
Arkadaşlar, ben Windows 8.1'den Windows 10'a geçmek istiyorum. Kuracağım zaman hep hata alıyorum. Çözümü var mıdır acaba? "Windows 10 yüklemesi başarısız oldu" diye bir hata geliyor.
A Ali.İhsan Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 Temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
D Dar Femtopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #3 Ali.İhsan dedi: Temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ben konuyla alakasız soru sorcsm ben kasanın kenarını nemli bezle sildim bilgisayar zarar görür mü acaba ? Artı 0 Eksi
Ali.İhsan dedi: Temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ben konuyla alakasız soru sorcsm ben kasanın kenarını nemli bezle sildim bilgisayar zarar görür mü acaba ?