xmrhkn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar şuan Windows 8.1 64 bit RTM sürümünü kullanıyorum. Direk zaten bu sitedeki RTM linkinden indirmiştim windowsu. Bugün öğlen komut satırıyla yapılan şeyi yaptım ve windows 10 güncellemesi geldi. 2,56GB indirdi ve kuruluma geçiliyor kısmında hata verdi. Verdiği hatanın fotoğrafı aşağıda. Daha sonra C:\$Windows.~BT klasörüne geldim. Bayağı klasör ve dosya vardı. Direkt olarak setup.exe'ye tıkladım ve "Kurulum doğru bir şekilde başlatılamadı. Lütfen bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows 10 Kurulumu'nu tekrar çalıştırmayı deneyin." uyarısı geldi. Tamama tıkladığım anda klasördeki setup.exe ve sources klasörü dışındaki tüm dosyalar silindi. Şu an Windows Update'de hiç güncelleştirme yok. Ne yapmalıyım? Gelen hata şuydu.
Böyle bir hata verdikten sonra yükleyebilmiş olan var mı? Temiz kurulum yapmak istemiyorum fazlasıyla program ve oyun yüklü bilgisayarda herşeyi tekrar yapmak istemiyorum. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.
Böyle bir hata verdikten sonra yükleyebilmiş olan var mı? Temiz kurulum yapmak istemiyorum fazlasıyla program ve oyun yüklü bilgisayarda herşeyi tekrar yapmak istemiyorum. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.