Windows 10 yüklenen programların diğer kullanıcılarda görünmeme

ataince

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Windows'umda 2 adet kullanıcı hesabı var. Birisi ben, diğeri oyun hesabı. Ana hesabımda yüklediğim programları oyun hesabıyla giriş yaptığımda göremiyorum. Örneğin ana hesabımda Discord yükledim. Diğer hesapta Discord görünmüyordu, masaüstüne kısayolu gelmemişti ve başlat menüsünde arayınca çıkmıyordu. Oyun hesabında ayrıca yüklemek zorunda kaldım.

Aynı problem oyun hesabında da geçerli. Oyun hesabında FACEIT yükledim, bu seferde ana hesapta FACEIT göremiyorum. Ne masaüstüne geliyor. Ne de aramaya yazınca çıkıyor.

Ama bazı programlar iki hesapta da sorunsuz görünüyor. (Steam)

Sorunu nasıl çözebilirim?

Tüm kullanıcılar olarak yüklemeniz lazım. Genelde yazılımlar user kim açıksa o user üzerine kurulur. Tüm kullanıcılar derseniz Program Files üzerine kurulur. Bu sayede tüm kullanıcılar görebilir ve erişebilir.

Diğer hesap ta yönetici mi? Değilse, yönetici hesabı oluşturup deneyin. Tüm kullanıcılara açık olmalıdır.

Nasıl yapacağım bunu?

İkisi de yönetici hesabı.
Ahali, var mı başka bir çözümü olan? Sorun devam ediyor. Ayrıca şöyle bir sorun daha gelişti. Ana hesabıma yüklediğim programlar oyun hesabında windows açıldığında otomatik açılıyor. Görev yöneticisinden otomatik başlatmayı kapatma seçeneği görünmüyor. Nasıl halledebilirim bu sorunları?
Arkadaşlar driver kurdum bir kullanıcı da aktif diğerinde aktif değil? Nasıl çözebiliriz bu problemi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…