A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarı sıfırladım ve Windows yükleniyor kısmında 10 dakika bekledim ama hala %0 gösteriyor. Yardım edin.
Bilgisayarı sıfırladım ve Windows yükleniyor kısmında 10 dakika bekledim ama hala %0 gösteriyor. Yardım edin.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #2 Format mı attın yoksa Windows'un kendi ayarlarından mı sıfırladın?
enes.aydemir Centipat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri rx580 8gb oc x5650 64 gb ram x58 6slot anakart 700+80 psu 45" 75 hz samsung Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar 28 Temmuz 2023 #3 sıfırlama sırasında windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm
sıfırlama sırasında windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm
A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 burakxwme dedi: Format mı attın yoksa Windows'un kendi ayarlarından mı sıfırladın? Genişletmek için tıkla... Format. enes.aydemir dedi: Sıfırlama sırasında Windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. Yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz bekleyince yüklenmeye başladı. enes.aydemir dedi: Sıfırlama sırasında Windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. Yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz bekleyince yüklenmeye başladı.
burakxwme dedi: Format mı attın yoksa Windows'un kendi ayarlarından mı sıfırladın? Genişletmek için tıkla... Format. enes.aydemir dedi: Sıfırlama sırasında Windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. Yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz bekleyince yüklenmeye başladı. enes.aydemir dedi: Sıfırlama sırasında Windows dosyalarında eksik olduğu zaman sıfırlama gerçekleşmez. Yedek alıp temiz bir format atmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim biraz bekleyince yüklenmeye başladı.