S sefacicekli Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2019 #1 Laptopum Endless OS işletim sistemi ile birlikte geldi. Windows 10'u yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2019
Laptopum Endless OS işletim sistemi ile birlikte geldi. Windows 10'u yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 5 Şubat 2019 #2 sefacicekli dedi: Laptopum Endless OS işletim sistemi ile birlikte geldi. Windows 10'u yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 366430 Genişletmek için tıkla... Kullandığın imajda dosya eksikliği var başka bir imaj ile format atmayı deneyin.
sefacicekli dedi: Laptopum Endless OS işletim sistemi ile birlikte geldi. Windows 10'u yüklemeye çalışırken bu hatayı alıyorum. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 366430 Genişletmek için tıkla... Kullandığın imajda dosya eksikliği var başka bir imaj ile format atmayı deneyin.
Vegapunk Kilopat Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Yatak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 5 Şubat 2019 #3 Rufus isimli program ile imajı yazdırmayı deneyin ve UEFİ'ler için GPT'yi seçmeyi unutmayın.