Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 850 Çözümler 2 14 Ocak 2016 #1 Merhaba, ben pc'mi W10 yapıcam fakat dosyaları koru seçeneği var. Ben bu seçeneği kaldırıp C sürücüsünü tamamen silip yani normal format gibi yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2016
Merhaba, ben pc'mi W10 yapıcam fakat dosyaları koru seçeneği var. Ben bu seçeneği kaldırıp C sürücüsünü tamamen silip yani normal format gibi yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.496 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Ocak 2016 #2 Bu yükseltmedir. Mevcut sistemin üzerine entegre olacaktır. USB bellek üzerinden boot ederek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Bu yükseltmedir. Mevcut sistemin üzerine entegre olacaktır. USB bellek üzerinden boot ederek temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 850 Çözümler 2 15 Ocak 2016 #3 THE_MILLER dedi: Bu yükseltmedir. Mevcut sistemin üzerine entegre olacaktır. USB bellek üzerinden boot ederek temiz bir kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatır mısınız ?
THE_MILLER dedi: Bu yükseltmedir. Mevcut sistemin üzerine entegre olacaktır. USB bellek üzerinden boot ederek temiz bir kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı anlatır mısınız ?