Windows 10 yüklerken hesap istiyor

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'u normal kurdum, flash belleksiz CD'siz normal indirdim fakat BT Plc hesabı istiyor anlayamadım. Nasıl geçeceğim bunu? Bir şey yapamıyorum. BIOS da açamıyorum galiba kapatıp açınca ne yapabilirim?

Windows 10'u normal kurdum, flash belleksiz CD'siz normal indirdim fakat BT plc hesabı istiyor anlayamadım. Nasıl geçeceğim bunu? Bir şey yapamıyorum. BIOS da açamıyorum galiba kapatıp açınca ne yapabilirim?

Fotoğraf atabilir misin?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-13-21-17-47-160_com.miui.gallery.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 30
Tabii hocam buyurun.

Lütfen yardımcı olun.

BIOS'a falan da giremiyorum bir şey yapamıyorum ben bunu nasıl geçebilirim?

Hata ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. İnternet bağlantısını kesmeyi denediniz mi?

Hata ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. İnternet bağlantısını kesmeyi denediniz mi?
Hocam bios'a girmeyi başardım kurulumda internet istiyordu bağlandım bende fakat keşke bağlanmasaydım biosta neler yapılabilir?

İlk defa görüyorum hocam acaba yanlış bir yerden falan kurmuş olmayasınız.
Hocam normal windows sitesinden yukledim ama imaj felan yapmadim direkt kurdum

Hocam BIOS'a girmeyi başardım kurulumda internet istiyordu bağlandım bende fakat keşke bağlanmasaydım BIOS'ta neler yapılabilir?

Hocam normal Windows sitesinden yukledim ama imaj falan yapmadim direkt kurdum.

Shift+F10 ile CMD'yi açıp OOBE\BYPASSNRO komutunu yazıp dener misin?

Windows 10'u normal kurdum, flash belleksiz CD'siz normal indirdim fakat BT plc hesabı istiyor anlayamadım. Nasıl geçeceğim bunu? Bir şey yapamıyorum. BIOS da açamıyorum galiba kapatıp açınca ne yapabilirim?

Hocam BT plc hesabı zaten alakasız bir şey yanlış yerden kurmuş olmalısınız USB'den Rufus programıyla Microsoft'tan ISO indirip kurun(kurumsal indirmesiyseniz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…