G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #11 Slayer2021 dedi: Hocam geri gelmeyi bilsem yapıcam Hocam yaptımda bisey bulmadi Biostan bisey yapilamazmi acaba Genişletmek için tıkla... usb'yi takınca otomatik kurulum ekranına atıyor diye biliyorum
Slayer2021 dedi: Hocam geri gelmeyi bilsem yapıcam Hocam yaptımda bisey bulmadi Biostan bisey yapilamazmi acaba Genişletmek için tıkla... usb'yi takınca otomatik kurulum ekranına atıyor diye biliyorum
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #12 galaforce dedi: usb'yi takınca otomatik kurulum ekranına atıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam şuan yüklenmiyor bilgisiyarda olsa oyle bisey denerdim
galaforce dedi: usb'yi takınca otomatik kurulum ekranına atıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam şuan yüklenmiyor bilgisiyarda olsa oyle bisey denerdim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #13 Slayer2021 dedi: Hocam geri gelmeyi bilsem yapacağım. Hocam yaptım da bir şey bulmadi. BIOS'tan bir şey yapilamazmi acaba. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey gördüm. Komutu nasıl yazıyorsun? Fotoğraf atar mısın?
Slayer2021 dedi: Hocam geri gelmeyi bilsem yapacağım. Hocam yaptım da bir şey bulmadi. BIOS'tan bir şey yapilamazmi acaba. Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir şey gördüm. Komutu nasıl yazıyorsun? Fotoğraf atar mısın?
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #14 Slayer2021 dedi: Hocam şu an yüklenmiyor bilgisayarda olsa oyle bir şey denerdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Slayer2021 dedi: Hocam şu an yüklenmiyor bilgisayarda olsa oyle bir şey denerdim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #15 Einstein dedi: İlk defa böyle bir şey gördüm. Komutu nasıl yazıyorsun? Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tabi hocam bi saniye galaforce dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... İsoyu bu bilgisiyardan nasil yuklicem hocam yukleyemem ki
Einstein dedi: İlk defa böyle bir şey gördüm. Komutu nasıl yazıyorsun? Fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tabi hocam bi saniye galaforce dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... İsoyu bu bilgisiyardan nasil yuklicem hocam yukleyemem ki
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #16 Slayer2021 dedi: Tabii hocam bir saniye. ISO'yu bu bilgisayardan nasıl yükleyeceğim hocam yukleyemem ki. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın falan PC'si var mı varsa ondan ödünç alıp yükleyebilirsiniz boyutuda düşük.
Slayer2021 dedi: Tabii hocam bir saniye. ISO'yu bu bilgisayardan nasıl yükleyeceğim hocam yukleyemem ki. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın falan PC'si var mı varsa ondan ödünç alıp yükleyebilirsiniz boyutuda düşük.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #17 Hocam böyle @Einstein galaforce dedi: Hocam arkadaşınızın falan PC'si var mı varsa ondan ödünç alıp yükleyebilirsiniz boyutuda düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam malesef cok uzakta en kötü arkadasımin evine ugrar alirim dosyayi Dosya Ekleri Screenshot_2024-12-13-21-42-21-694_com.miui.gallery.jpg 52,1 KB · Görüntüleme: 22
Hocam böyle @Einstein galaforce dedi: Hocam arkadaşınızın falan PC'si var mı varsa ondan ödünç alıp yükleyebilirsiniz boyutuda düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam malesef cok uzakta en kötü arkadasımin evine ugrar alirim dosyayi
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #18 Slayer2021 dedi: Hocam böyle @Einstein Hocam maalesef cok uzakta en kötü arkadasımin evine ugrar alirim dosyayi. Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü teknik servise verirsiniz onların elinde oluyor. Keşke en başında USB'den hal etseydiniz.
Slayer2021 dedi: Hocam böyle @Einstein Hocam maalesef cok uzakta en kötü arkadasımin evine ugrar alirim dosyayi. Genişletmek için tıkla... Hocam en kötü teknik servise verirsiniz onların elinde oluyor. Keşke en başında USB'den hal etseydiniz.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #19 galaforce dedi: Hocam en kötü teknik servise verirsiniz onların elinde oluyor. Keşke en başında USB'den hal etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam
galaforce dedi: Hocam en kötü teknik servise verirsiniz onların elinde oluyor. Keşke en başında USB'den hal etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #20 Hocam internette kurulum için USB'ler satılıyor onlardandır alabilirsiniz örnek olarak atım bunu: Microsoft Format Atmak Için Windows 10 Yüklü 64 Gb Usb Flash Bellek Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam internette kurulum için USB'ler satılıyor onlardandır alabilirsiniz örnek olarak atım bunu: Microsoft Format Atmak Için Windows 10 Yüklü 64 Gb Usb Flash Bellek Fiyatı, Yorumları - Trendyol