Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #21 galaforce dedi: Hocam inetnette kurulum için USB'ler satılıyor onlardandır alabilirsiniz örnek olarak atım bunu: Microsoft Format Atmak Için Windows 10 Yüklü 64 Gb Usb Flash Bellek Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Güzel kazık.
galaforce dedi: Hocam inetnette kurulum için USB'ler satılıyor onlardandır alabilirsiniz örnek olarak atım bunu: Microsoft Format Atmak Için Windows 10 Yüklü 64 Gb Usb Flash Bellek Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Güzel kazık.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #22 Hocam biostan ne yapabilirim? @Einstein Dosya Ekleri Screenshot_2024-12-13-21-55-27-952_com.miui.gallery.jpg 37,4 KB · Görüntüleme: 15
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 539 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #23 Einstein dedi: Güzel kazık. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise verse bu kadar fiyatta yapıyorlar bu ürünü zaten örnek olsun diye attım mecbur kalanınca alınabilir.
Einstein dedi: Güzel kazık. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servise verse bu kadar fiyatta yapıyorlar bu ürünü zaten örnek olsun diye attım mecbur kalanınca alınabilir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #24 Slayer2021 dedi: Hocam BIOS'tan ne yapabilirim? @Einstein Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın.
Slayer2021 dedi: Hocam BIOS'tan ne yapabilirim? @Einstein Genişletmek için tıkla... BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın.
Slayer2021 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #25 Einstein dedi: BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ye attıktan sonra temiz kurulum yapabilir miyim? Einstein dedi: BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... İmaj atıyorum dimi usb'ye
Einstein dedi: BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam usb ye attıktan sonra temiz kurulum yapabilir miyim? Einstein dedi: BIOS'tan yapılabilecek pek bir şey yok gibi gözüküyor. Siz en iyisi arkadaşınızdan rica edip USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... İmaj atıyorum dimi usb'ye
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #26 Slayer2021 dedi: Hocam USB'ye attıktan sonra temiz kurulum yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus ile GPT olarak yazdır. Temiz kurulum yap.
Slayer2021 dedi: Hocam USB'ye attıktan sonra temiz kurulum yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus ile GPT olarak yazdır. Temiz kurulum yap.