IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 13 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 10 yüklerken Virtual box sil diye uyarı verdi ama program kaldırma sekmesinde Virtual box görünmüyor, acil yardım edin.
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 yüklerken Virtual box sil diye uyarı verdi ama program kaldırma sekmesinde Virtual box görünmüyor, acil yardım edin.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 13 Ekim 2020 #2 Virtual Box'ın dosya konumunda uninstal.exe adında dosya olması lazım onu açıp silmeyi deneyin olmazsa direk dosya konumu silin.
Virtual Box'ın dosya konumunda uninstal.exe adında dosya olması lazım onu açıp silmeyi deneyin olmazsa direk dosya konumu silin.
IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 13 Ekim 2020 #3 Averasia dedi: Virtual Box'ın dosya konumunda uninstal.exe adında dosya olması lazım onu açıp silmeyi deneyin olmazsa direk dosya konumu silin. Genişletmek için tıkla... Ben hiç Virtual box yüklemedim.
Averasia dedi: Virtual Box'ın dosya konumunda uninstal.exe adında dosya olması lazım onu açıp silmeyi deneyin olmazsa direk dosya konumu silin. Genişletmek için tıkla... Ben hiç Virtual box yüklemedim.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 13 Ekim 2020 #4 IIHasanII dedi: Ben hiç Virtual box yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız?
IIHasanII dedi: Ben hiç Virtual box yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız?
IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 13 Ekim 2020 #5 Averasia dedi: Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows 8.1'den geçeceğim. Averasia dedi: Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bunlar ekran resimleri. Dosya Ekleri asd.PNG 42,9 KB · Görüntüleme: 54 sad.PNG 55,6 KB · Görüntüleme: 58
Averasia dedi: Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows 8.1'den geçeceğim. Averasia dedi: Sıfırdan kurulum mu yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Bunlar ekran resimleri.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 13 Ekim 2020 #6 IIHasanII dedi: Hayır Windows 8.1'den geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 USB si hazırlayın ve PC açılırken USB den boot edin daha sonra iki seçenek gelecek oradan yükselt deyin.Birde Bu şekilde deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IIHasanII dedi: Hayır Windows 8.1'den geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 USB si hazırlayın ve PC açılırken USB den boot edin daha sonra iki seçenek gelecek oradan yükselt deyin.Birde Bu şekilde deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
IIHasanII Decapat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 44 13 Ekim 2020 #7 Averasia dedi: Windows 10 USB'si hazırlayın ve PC açılırken USB'den Boot edin daha sonra iki seçenek gelecek oradan yükselt deyin. Bir de bu şekilde deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler.
Averasia dedi: Windows 10 USB'si hazırlayın ve PC açılırken USB'den Boot edin daha sonra iki seçenek gelecek oradan yükselt deyin. Bir de bu şekilde deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denerim teşekkürler.