Windows 10 yüklersek Driver'lar gider mi?

Sürücüler gider. Ama Windows 10 internetten sürücüleri bulup yükler. Fakat sistemin çok eskiyse yani 15 senelik falan bazen bulamıyor. Çünkü dün 15 senelik crea kasaya Win 7, 8.1, 10 kurdum hiçbir sürücüyü bulamadi, ya da benim sanssizligim. Sana önerim kurulu sürücüleri yedekle.

Peki atıyorum kişisel dosyaları koru diyorum ama aralarında driverlar dahi oluyor mu
Adı üstünde kişisel dosya. Driver lar kişisel dosya değildir. Ayrıca kullanamayacağını düşündüğün hangi donanım olabilir ki bu kadar korkuyorsun? 95 yılından beri Windows kullanıyorum, her sorunun bir çözümü vardır, yeter ki araştırmayı bilin.

Sürücüler gider. Ama Windows 10 internetten sürücüleri bulup yükler. Fakat sistemin çok eskiyse yani 15 senelik falan bazen bulamıyor. Çünkü dün 15 senelik crea kasaya Win 7, 8.1, 10 kurdum hiçbir sürücüyü bulamadi, ya da benim sanssizligim. Sana önerim kurulu sürücüleri yedekle.
Benim bilgisayarım 3 senelik falan işe yarar mı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı