Windows 10 yüklü PC'ye sıfırdan Windows yükleme

brekay01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 - i5 9300h - 8GB Ram
Arkadaşlar bende Windows 10 var şu an ve sıfırdan tekrar Windows 10 yüklemek istiyorum. 128 GB SSD ve 1 TB HDD var şu anda Windows SSD'ye kurulu ve HDD'de oyun yedekleri yüklü. Ben SSD'yi sıfırlayıp tekrar Windows kurmak istiyorum fakat bu sırada HDD'nin içindeki dosyaların silinmemesi lazım. Windows'u flash ile yükleyeceğim.

Arkadaşlar bende Windows 10 var şu an ve sıfırdan tekrar Windows 10 yüklemek istiyorum. 128 GB SSD ve 1 TB HDD var şu anda Windows SSD'ye kurulu ve HDD'de oyun yedekleri yüklü. Ben SSD'yi sıfırlayıp tekrar Windows kurmak istiyorum fakat bu sırada HDD'nin içindeki dosyaların silinmemesi lazım. Windows'u flash ile yükleyeceğim.

Öyle bir özellik var hocam Windows'un kuruluma başlarken nasıl sıfırlayacaksın der fotoğraflar ile gösterirseniz anlatabilirim.

Kurulum ekranında disk seçim bölümüne geldiğinizde sadece SSD'yi biçimlendirirseniz(1 TB'lık HDD'ye dokunmadan) ve ardından kuruluma devam ederseniz 1TB'lık HDD'de verileriniz olduğu gibi kalacaktır.

Kurulum ekranında disk seçim bölümüne geldiğinizde sadece SSD'yi biçimlendirirseniz(1 TB'lık HDD'ye dokunmadan) ve ardından kuruluma devam ederseniz 1TB'lık HDD'de verileriniz olduğu gibi kalacaktır.

Kurulum ekranına nasıl geleceğim? ve bu işlem uzun sürer mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı