Windows 10 yüklü sabit disk nasıl sıfırlanır?

XoX

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim 500GB sabit diskim var bu diskim eski bilgisayardan kalma olduğu için içeresinde Windows 10 yüklü. Bunu yeni bilgisayara takmak istiyorum ama içeresinde Windows 10 olduğu için tak çalıştır yapamıyorum. Nasıl yapmam gerek? Nasıl içeresindeki Windows 10'u silerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u ilk önce USB'den boot edin Windows 10 USB'si hazırlamak için herhangi bir Windows 10 ISO dosyası alıp USB'nize Rufus aracılığı ile kurun daha sonra bilgisayarı USB'den boot edin. Setup açılacaktır. Şimdi yükle deyip sözleşmeyi kabul edin ürün anahtarım yok deyin ve özel yalnızca Windows'u yükleyin deyin daha sonra formatlamak istediğiniz hard disk i seçip seçeneklerden sil veya biçmlendir e basın daha sonra setuptan çıkın. Bu kadar.

Diski bilgisayara taktıktan sonra sisteminizin işletim sisteminin diskini bootta en başa alın bilgisayar açıldığı zaman disk yöneticisinden diski biçimlendirebilirsiniz.

Diski bilgisayara taktıktan sonra sisteminizin işletim sisteminin diskini bootta en başa alın bilgisayar açıldığı zaman disk yöneticisinden diski biçimlendirebilirsiniz.
Teşekkürler. Şöyle yapsam olur mu diski takıp sonra bilgisayarı açıp boot menüsüne girip sonra benim Windows11 iso kurulu USB var oradan normal format atıyor muş gibi USB den boot etsem sonrada gelişmiş yükleme ile diskin içeresindekileri silsem sonra 240gb ssd ye de Windows u kursam olur mu olur mu?
Teşekkürler. Şöyle yapsam olur mu diski takıp sonra bilgisayarı açıp boot menüsüne girip sonra benim Windows11 iso kurulu USB var oradan normal format atıyor muş gibi USB den boot etsem sonrada gelişmiş yükleme ile diskin içeresindekileri silsem sonra 240gb ssd ye de Windows u kursam olur mu olur mu?

Olur tabi ki

olur fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…