Bilgisayarımı "Windows 10 İnsider" sürümüne güncelledikten sonra bilgisayarımı açtığımda bilgisayardan ses gelmiyordu internette araştırdım ve çözüm önerilerini denedim ama nafile denediğim çözüm önernekleri: "Ses sürücüsünü sildim ve tekrardan kurdum ,sürücü güncelleme programları ile sorunu çözmeyi denedim ve virüs taraması yaptım." Sürücünün verdiği hata kodu ise "Kod : 10" internette bu hata koduyla ilgili çözüm önerilerini denedim onlarda olmadı."Driver Booster" programının bozuk sürücüleri onarma özelliğini kullandım.Program : "Sürücü başarı ile onarıldı." diye bir metin geldi bende bilgisayarımı yeniden başlattım ancak hala düzelmedi forumda araştırdım çözen arkadaşlar olmuş ama nasıl çözdüklerine dahil bir yazılı metin bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayarımı "Windows 10 İnsider" sürümüne güncelledikten sonra bilgisayarımı açtığımda bilgisayardan ses gelmiyordu internette araştırdım ve çözüm önerilerini denedim ama nafile denediğim çözüm önernekleri: "Ses sürücüsünü sildim ve tekrardan kurdum ,sürücü güncelleme programları ile sorunu çözmeyi denedim ve virüs taraması yaptım." Sürücünün verdiği hata kodu ise "Kod : 10" internette bu hata koduyla ilgili çözüm önerilerini denedim onlarda olmadı."Driver Booster" programının bozuk sürücüleri onarma özelliğini kullandım.Program : "Sürücü başarı ile onarıldı." diye bir metin geldi bende bilgisayarımı yeniden başlattım ancak hala düzelmedi forumda araştırdım çözen arkadaşlar olmuş ama nasıl çözdüklerine dahil bir yazılı metin bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Eki Görüntüle 352144 Eki Görüntüle 352145