Windows 10 Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok Sorunu

XeroNNN

Decapat
Bilgisayarımı "Windows 10 İnsider" sürümüne güncelledikten sonra bilgisayarımı açtığımda bilgisayardan ses gelmiyordu internette araştırdım ve çözüm önerilerini denedim ama nafile denediğim çözüm önernekleri: "Ses sürücüsünü sildim ve tekrardan kurdum ,sürücü güncelleme programları ile sorunu çözmeyi denedim ve virüs taraması yaptım." Sürücünün verdiği hata kodu ise "Kod : 10" internette bu hata koduyla ilgili çözüm önerilerini denedim onlarda olmadı."Driver Booster" programının bozuk sürücüleri onarma özelliğini kullandım.Program : "Sürücü başarı ile onarıldı." diye bir metin geldi bende bilgisayarımı yeniden başlattım ancak hala düzelmedi forumda araştırdım çözen arkadaşlar olmuş ama nasıl çözdüklerine dahil bir yazılı metin bulamadım yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows dosyaları ile alakalı bir durum cmd ile windows dosya onarma vardı ama kodları aklımda değil internetten bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…