Windows 10 yüklü sisteme Windows 11 SSD olur mu?

Hayır gözükmüyor hocam.

İşte şimdi daha da garipleşti neyse elimizde hangi bilgiler var.
1: Windows 11 UEFI olarak kurulmuş.
2: Legacy ve UEFI olarak açmayı denedik.
3: CSM kapalı olunca SSD'ler gidiyor demek ki iki SSD'de Windows'lar CSM açıkken kurulmuş ama gene de gözükmesi gerekiyor saçmalık. CSM'nin ayarlarını yapılandırmak için bir bölüm var mı olması lazım normalde onu bulun.
4: Windows 11'in bozuk olup olmadığından emin değiliz.

İşte şimdi daha da garipleşti neyse elimizde hangi bilgiler var.
1: Windows 11 UEFI olarak kurulmuş.
2: Legacy ve UEFI olarak açmayı denedik.
3: CSM kapalı olunca SSD'ler gidiyor demek ki iki SSD'de Windows'lar CSM açıkken kurulmuş ama gene de gözükmesi gerekiyor saçmalık. CSM'nin ayarlarını yapılandırmak için bir bölüm var mı olması lazım normalde onu bulun.
4: Windows 11'in bozuk olup olmadığından emin değiliz.

Windows 11'i kullanıyordum hocam bozuk olma ihtimali yoktur CSM nereden hocam yapılandırılacak bir de hocam hard disk takılı sistemde onda isletim sistemi yok diğer SSD Windows 10 yüklü olan sisteme takılı değil o SSD CSM açık only UEFI modunda açılıyor.

Windows 11'i kullanıyordum hocam bozuk olma ihtimali yoktur CSM nereden hocam yapılandırılacak bir de hocam hard disk takılı sistemde onda isletim sistemi yok diğer SSD Windows 10 yüklü olan sisteme takılı değil o SSD CSM açık only UEFI modunda açılıyor.

Bilmiyorum hocam sizin biosunuzun dizaynını tam biraz kurcalayın bulursunuz.

Hocam bir de şunu ilave edeyim alakası olur mu bilmiyorum bu Windows 11 yüklü SSD de ben Valorant TPM hatası gibi bir şey alıyordum onu BIOS'tan falan ayarlanmıştım bu sistem de öyle bir şey yapılmadı acaba onunla alakalı bir şeyler olabilir mi?

TPM destekliyorsa açabilirsiniz ama faydası olacağını sanmıyorum en başından Windows'u bulması gerekiyor ama hiçbir şey gözükmüyor yani hiçbir şekilde Windows 11 yokmuş gibi davranıyor sorun bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı