Windows 10 yüksek CPU kullanma sorunu

Erenberkk

Hectopat
Daha fazla  
Son 1 haftadır bu açma sapan işlemci kullanan uygulamalar ile mücadele ediyorum. Ne yaptıysam düzelmedi format attım, Driver'lerin eski ve güncel versiyonlarını yükledim denedim olmuyor. Çözümü olan lütfen paylaşsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halla halla tertemiz windows 10 kurulumunda ne diye arka planda saçma sapan uygulamalar olsun ki? Hepimiz temiz sürüm kullanıyoruz olsa biz de olurdu.

Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı?
Aa ben farketmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani.

Aa ben fark etmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani.

Emülatör açık olmadığı zamanlarda böyle 1-2 hafta öncesinde böyle bir sorunum yoktu Chrome bile açsam 100leniyor anlamadım hiçbir şey.
Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı?

Olay emülatörün kullanması değil masaüstü pencere yöneticisi ve diğer gözüken uygulamalar.

Format atmanıza rağmen düzelmiyorsa demek ki sonradan kurmuş olduğunuz bir şey bunu tetikliyor. Kurduğunuz programları gözden geçirmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…