Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #1 Son 1 haftadır bu açma sapan işlemci kullanan uygulamalar ile mücadele ediyorum. Ne yaptıysam düzelmedi format attım, Driver'lerin eski ve güncel versiyonlarını yükledim denedim olmuyor. Çözümü olan lütfen paylaşsın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020
Son 1 haftadır bu açma sapan işlemci kullanan uygulamalar ile mücadele ediyorum. Ne yaptıysam düzelmedi format attım, Driver'lerin eski ve güncel versiyonlarını yükledim denedim olmuyor. Çözümü olan lütfen paylaşsın.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.211 Çözümler 3 6 Aralık 2020 #2 Aynı sorunu bende yaşıyorum 3 gündür çözemedim.
Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 Oğuzhan18 dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum 3 gündür çözemedim. Genişletmek için tıkla... Windows'un modlanmış sürümlerini yükledim, normal sürümlerini yükledim ama nafile hiçbir şekilde geçmiyor bu lanet şey.
Oğuzhan18 dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum 3 gündür çözemedim. Genişletmek için tıkla... Windows'un modlanmış sürümlerini yükledim, normal sürümlerini yükledim ama nafile hiçbir şekilde geçmiyor bu lanet şey.
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 6 Aralık 2020 #4 Benim bellek kullanımım boşta %35-40 arası gidiyor.
YBK Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Halla halla tertemiz windows 10 kurulumunda ne diye arka planda saçma sapan uygulamalar olsun ki? Hepimiz temiz sürüm kullanıyoruz olsa biz de olurdu.
Halla halla tertemiz windows 10 kurulumunda ne diye arka planda saçma sapan uygulamalar olsun ki? Hepimiz temiz sürüm kullanıyoruz olsa biz de olurdu.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 6 Aralık 2020 #6 Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı?
Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı?
YBK Kilopat Katılım 16 Haziran 2017 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #7 m0rphine dedi: Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı? Genişletmek için tıkla... Aa ben farketmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani.
m0rphine dedi: Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı? Genişletmek için tıkla... Aa ben farketmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani.
Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #8 YBK dedi: Aa ben fark etmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani. Genişletmek için tıkla... Emülatör açık olmadığı zamanlarda böyle 1-2 hafta öncesinde böyle bir sorunum yoktu Chrome bile açsam 100leniyor anlamadım hiçbir şey. m0rphine dedi: Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı? Genişletmek için tıkla... Olay emülatörün kullanması değil masaüstü pencere yöneticisi ve diğer gözüken uygulamalar.
YBK dedi: Aa ben fark etmemiştim. Gerçekten de emülatör gibi sistemi yıpratan program kullanıp, sistem niye yükte demekte pes yani. Genişletmek için tıkla... Emülatör açık olmadığı zamanlarda böyle 1-2 hafta öncesinde böyle bir sorunum yoktu Chrome bile açsam 100leniyor anlamadım hiçbir şey. m0rphine dedi: Boşta yüksek işlemci kullanımı diyorsunuz ama emülatör açıkken bakıyorsunuz. Hiçbir şey anlamadım. Açtığınız uygulama işlemcinizi kullanmasın mı? Genişletmek için tıkla... Olay emülatörün kullanması değil masaüstü pencere yöneticisi ve diğer gözüken uygulamalar.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 7 Aralık 2020 #9 Yük altındayken yüksek sistem kaynağı kullanan uygulamaları ekarte edip boştaki kullanıma ulaşamayız.
Yük altındayken yüksek sistem kaynağı kullanan uygulamaları ekarte edip boştaki kullanıma ulaşamayız.
RockCharT Kilopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 555 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #10 Format atmanıza rağmen düzelmiyorsa demek ki sonradan kurmuş olduğunuz bir şey bunu tetikliyor. Kurduğunuz programları gözden geçirmeniz gerek.
Format atmanıza rağmen düzelmiyorsa demek ki sonradan kurmuş olduğunuz bir şey bunu tetikliyor. Kurduğunuz programları gözden geçirmeniz gerek.