Windows 10 yüksek CPU ve disk kullanımı

Win 10 dan 7 ye gecmek için bicim değişikliği yaptım , GPT den MBR ye geçtim bunun haricinde işlem yapmadım , tekrardan 10 a geçerken de MBR den GPT ye döndüm , oyun filan yüklememistim
Rehberi incele daha sonra temiz kurulum yap. Diskin yeni ve büyük dosyalar yüklememişsin. Sorunun düzelecektir. Old kurdurma tertemiz şekilde kurulumunu yap. Sorun kalmayacak.

Rehber

Rehberi incele daha sonra temiz kurulum yap. Diskin yeni ve büyük dosyalar yüklememişsin. Sorunun düzelecektir. Old kurdurma tertemiz şekilde kurulumunu yap. Sorun kalmayacak.

Rehber
İnşallah

Bu arada , sistemde i7 7
Nesil , 16 Gb ram , intel hd graphics 620 ve nvidia 940 mx var

Son düzenleme:
İnşallah

Bu arada

Bu arada , sistemde i7 7
Nesil , 16 Gb ram , intel hd graphics 620 ve nvidia 940 mx var
Sisteminizle durumun ilgisi yok. Bu arada ekran kartınız bir kaç senenin giriş seviyesi kartı. Direkt bir markanın bilgisayarını almışsınız sanırım. Ne kadara aldınız acaba? Bütçe oluştuğu zaman güncellemek iyi olacaktır. @RPM nasıl güncelleyeceğin konusunda fikir oluşturabilir.

İfadeler: RPM
3500 e almıştım laptop , ayrıca cok oyun oynayan birisi değilim bu ekran kartı ve donanim isimi görüyordu fakat bu yüksek cpu ve disk kullanımı moralimi bozdu

3500 e almıştım laptop , ayrıca cok oyun oynayan birisi değilim bu ekran kartı ve donanim isimi görüyordu fakat bu yüksek cpu ve disk kullanımı moralimi bozdu
Anladım. Hayırlı olsun. Dediğim gibi attığım rehberi inceleyip temiz kurulum gerçekleştirin sorun kalmayacaktır. Haber vermeyi unutmayın.

Anladım. Hayırlı olsun. Dediğim gibi attığım rehberi inceleyip temiz kurulum gerçekleştirin sorun kalmayacaktır. Haber vermeyi unutmayın.
Teşekkürler ilginiz için

Rehber
Rehbere baktim , benim laptopta bolumledme stili kisminda MRB yaziyor

Hocam selamin aleykum sizin dediğiniz şeyleri yaptim cok fazla etkili olmadi gibi ama, internetteki neredeyse bütün şeyleri yaptim, Update'leri fulledim, laptopun sitesindeki driverleri indirdim, sıkıntı düzeldi, emeginiz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…