Windows 10 Yüksek Disk Kullanımı

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba arkadaşlar. Bugün Win 8.1 Pro olarak çok iyi bir şekilde kullandığım sistemi, günceldir daha iyidir mantığıyla W10 Pro'ya yükselttim.
Daha önceden laptopa kurmuştum, aynı sorun vardı. Bu bilgisayar yeni, sorun çıkarmaz diye yükselttim.
Sizde de var mı bilmiyorum ama bende dakikada bir disk kullanımı 100 oluyor. Disk kullanımı çok oynak yerinde hiç durmuyor. Win 8.1 böyle değildi. SSD yok, diskim Seagate Barracuda 1 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 64 bit olanlarda bu problem yaşanıyor. Kurum bilgisayarlarına kurduk aşırı kasılmadan dolayı kullanamıyorduk. Biz de 32 bit olarak kurduk canavar gibi çalışıyor. 64 bitlerde baslangic programlarinda sorun var otomatik durdurulması gereken görevler durdurulmadigi için problem yaşanıyor. Başlangıçta çalışan programları msconfig den giriş yaparak kapat ve tekrar başlat bilgisayarı. Büyük ihtimalle duzelir. Eğer olmazsa windows 10 dvd ile full format at.

8 GB ram var, 32 bit kurmak olmaz. Şuan sorun düzeldi, bakalım tekrar sorun olur mu.

Zaten 32bit kurun demedim. Sadece 64 bitte sıkıntı olduğunu belirtmek için 32 bitte sorun yok dedim. Başlangıç programlarını kapatın veya sıfırdan temiz format atın dedim. Umarım tekrar sıkıntı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…