Windows 10 yüksek HDD kullanımı

Matador26

Centipat
Şimdi çözüm istemiycem arkadaşlar sizlerden SSD alacağım sadece şeyi merak ediyorum. HDD var bende yeni Windows 10 formatı attım ama hiçbir şey yapmazken kullanımı %60 %80 hep böyle rakamlara çıkıyor. HDD Windows 10'larda böyle sıkıntılar olabiliyormuş oyunlarda HDD kullanımı çok yüksek olduğu için FPS 20-25 falan. SSD alacağım sadece C diske yani sistememi verip HDD'yi oyunlar için mi kullanayım yoksa 480GB alıp sadece SSD'mi kullanayım? Hem oyun hem sistem.

Ayrıca HDD sağlık durumuna performansına baktım durumu gayet iyi.

Şimdi çözüm istemiycem arkadaşlar sizlerden SSD alacağım sadece şeyi merak ediyorum. HDD var bende yeni Windows 10 formatı attım ama hiçbir şey yapmazken kullanımı %60 %80 hep böyle rakamlara çıkıyor. HDD Windows 10'larda böyle sıkıntılar olabiliyormuş oyunlarda HDD kullanımı çok yüksek olduğu için FPS 20-25 falan. SSD alacağım sadece C diske yani sistememi verip HDD'yi oyunlar için mi kullanayım yoksa 480GB alıp sadece SSD'mi kullanayım? Hem oyun hem sistem.

Ayrıca HDD sağlık durumuna performansına baktım durumu gayet iyi.

SSD'ye sadece sistemi kurup HDD'yi oyun için kullanabilirsiniz. Veya SSD'ye oyunları kurabilirsin. 480 GB SSD alırsan sanada boş alan kalır SSD'de oyunların keyfini de çıkarırsın 😀.
SSD'ye sistemle beraber oyun kurabilirsin.

Maalesef hard diskiniz eski ise yenilemekten başka yapacağınız bir şey yok. Her şeyin olduğu gibi hard disklerin de ömrü vardır. Ancak bu ömür SSD' lerde daha fazladır. Yenilerken eğer paranız yetiyor ise SSD' lere bakmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı