DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #11 HakanAtilla dedi: Pro. 1903 İlk defa duyuyorum İSO varsa gönderirmisin. Genişletmek için tıkla... Dün gece 30 dakika aradım bulmak için, 2019 RS6 sürümü var, benim kullandığım 2018 Kasım RS5 eve geçince atayım sana.
HakanAtilla dedi: Pro. 1903 İlk defa duyuyorum İSO varsa gönderirmisin. Genişletmek için tıkla... Dün gece 30 dakika aradım bulmak için, 2019 RS6 sürümü var, benim kullandığım 2018 Kasım RS5 eve geçince atayım sana.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #12 Recep Abimiz bu konu hakkında bir blog paylaşmış. Bakmanızı tavsiye ederim. Windows 8 RAM kullanımı Ne kadar yemesinin hiçbir önemi yok. RAM yemesi performansı düşürmez, artırır. Bunu anlamanız gerek artık. XP mimarisi gibi çalışmıyor bu sistemler. RAM, dünyanın en hızlı çalışan bileşeniyse sence bunu kullanmak mı performansı artırır yoksa... www.technopat.net
Recep Abimiz bu konu hakkında bir blog paylaşmış. Bakmanızı tavsiye ederim. Windows 8 RAM kullanımı Ne kadar yemesinin hiçbir önemi yok. RAM yemesi performansı düşürmez, artırır. Bunu anlamanız gerek artık. XP mimarisi gibi çalışmıyor bu sistemler. RAM, dünyanın en hızlı çalışan bileşeniyse sence bunu kullanmak mı performansı artırır yoksa... www.technopat.net