Windows 10 Yükseltme Hatası: C1900101-3000D

eaglerow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Windows 10 yükseltme işlemine başlıyorum. Daha sonra bitmesine az bir zaman kala şu hataları alıyorum.

İlk önce şu hatayı alıyorum;
Windows 10'u yükleyemedik.
0xC1900101-3000D
Yükleme FIRST_BOOT aşamasında MIGRATE_DATA işlemi sırasında bir hatayla başarısız oldu.

Daha sonra Windows eski versiyona geri dönüyor yazıyor. 3 dk sonra masaüstüne dönüp ekranda bu hatayı çıkartıyor;

Başarısız olan 1 güncelleştirme;
"C1900101-3000D Windows Update Bir Sorunla Karşılaştı"

Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
windows 7'den yükseltiyorsan benzer bir hata bende de var

Aynı hatayı birebir bende alıyorum ve internette çözümü yok. Birkaç şey denedim ama çözemedim. Yetkililerden destek bekliyoruz

Evet beyler bu hatanın kaynağını buldum. Şuan windows 10'dan yazıyorum . Bu hatayı alan arkadaşların öncelikle yerel disklerinin tümüne hata denetimi yaptırmasını tavsiye ediyorum ( Örn: yerel disk c' ye sağ tık>özellikler>araçlar>hata denetimi). Eğer bu durumdada problem çözülmezse kullanıcı hesabınız arızalı demektir. Benim kullanıcı hesabımda arızalı imiş. Bende arıza ise isimden kaynaklanıyordu. Yani oturumu açtığım hesap adı ile C\Kullanıcılar klasöründe bulunan kullanıcı klasörümün adı farklı idi. Bende hiçbir dosya ve uygulama kaybetmeden kullanıcı hesabımı bu linkden sıfırladım: Windows 8 ve 8.1: "Kullanıcı Profili Hizmeti hizmeti oturum açamadı" Hatası ve Çözümü enpedi-Windows 8. Daha sonra ise windows 10 gayet rahat bir şekilde yüklendi

Aynı şekilde C1900101-20004 hatasınında çözümü bu şekilde arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…