Windows 10 yükseltme ile sıfır kurulur mu?

Aylak Adam!

Hectopat
Makaleler
1
Windows 10 yükseltmesini yaptık diyelim. 1 Yıl sonra Format atacağız ama elimizde Windows 10 ISO dosyası yok. ISO dosyası olsa bile key yok. Sıfırdan Windows 10 nasıl kurabiliriz? Elimizde ki yükseltme dosyası ile kurulabilir mi? Kurulabilirse nasıl rehberi filan var mı? Peki key'i ne yapacağız?

Key olmasına gerek yok. Senin lisansın anakartına kayıt ediliyor zaten. Temiz kurulum yaparken senden key istediğinde daha sonra gireceğim seçeneğini seç. Sistemini internete bağladığında otomatik olarak lisanslanacak. Yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Eğer temiz kurulum yapmaz yükseltmeyi kullanırsan bilgisayarında tam olarak ne dendiğini bilmiyorum ama şişme olur. En azından benim bilgisayarımda öyle olmuştu.Bazı sorunlar çıkarmıştı. Temiz kurulum yaptıktan sonra düzeldi.

Anakartınız eski tip ise kaydolmaz büyük ihtimalle. Ne olur ne olmaz ProduKey ile lisans anahtarınızı kopyalayın, güncel ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapınız.

Yükseltme yapmadan doğrudan temiz kurulum yapsak lisans sorunu olur mu?

Windows 7 kullanıyorsan key Win7 için. Yani Windows 7 kuruluysa bilgisayarında temiz kurulum Windows 10 yaparsan otomatik lisanslamaz. Ama Windows 7 temiz kurulum yaparsan otomatik lisanslar.

Sagolun cevabiniz icin ama tam olarsak anlayamadim. Win8.1 kullanıyorum lisansi dreamsparkdan. Önce 10'a yukseltsem ardindan temiz kurulumla tekrar 10 kursam lisans sorunu yasar miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…