SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.736 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Mayıs 2020 #1 Nedir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Mayıs 2020 #2 Yükseltme yazılımlarınız ve dosyalarınız dahil her şeyi korur, Windows'u yeni sürüme günceller. USB'den sistemi boot edip kurmak her şeyi silip temiz kurulum yapar.
Yükseltme yazılımlarınız ve dosyalarınız dahil her şeyi korur, Windows'u yeni sürüme günceller. USB'den sistemi boot edip kurmak her şeyi silip temiz kurulum yapar.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.736 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Mayıs 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Yükseltme yazılımlarınız ve dosyalarınız dahil her şeyi korur, Windows'u yeni sürüme günceller. USB'den sistemi boot edip kurmak her şeyi silip temiz kurulum yapar. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapamadım USB driverları olmadığı için. Yükseltme yapıp tekrar format atıcam USB bellek ile artık.
Recep Baltaş dedi: Yükseltme yazılımlarınız ve dosyalarınız dahil her şeyi korur, Windows'u yeni sürüme günceller. USB'den sistemi boot edip kurmak her şeyi silip temiz kurulum yapar. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz kurulum yapamadım USB driverları olmadığı için. Yükseltme yapıp tekrar format atıcam USB bellek ile artık.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Mayıs 2020 #4 Yükseltme yaptıktan sonra USB ile tekrar format atmanıza gerek yok. Bilgisayarınızı Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma altından sıfırlayabilirsiniz. SuiCast dedi: USB ile temiz kurulum yapamadım USB driverları olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Windows 10 zaten USB sürücülerini kendi kuruyor.
Yükseltme yaptıktan sonra USB ile tekrar format atmanıza gerek yok. Bilgisayarınızı Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma altından sıfırlayabilirsiniz. SuiCast dedi: USB ile temiz kurulum yapamadım USB driverları olmadığı için. Genişletmek için tıkla... Windows 10 zaten USB sürücülerini kendi kuruyor.