Windows 10 Yükseltme Sonrası İnternet Yavaşlama Sorunu

Ygal

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Evimizde 50 Mbit internet paketimiz var. Telefonlarda, tabletlerde ve Macbook'ta bir problemimiz yok hız olarak fakat Windows 10 yüklü laptoplarda internet aşırı şekilde yavaş. Diğer cihazların 48 Mbit olduğu yerde Windows 10 yüklü aletler 25 Mbit'i geçemiyor.

İki gün önce problem olmayan Windows 8 laptopları 10'a yükselttik; 8'de problem yokken aynı cihazlar 10'da benzer sorunu vermeye başladı.

Sinyal güçlendirici almayı düşündüm ama kendi laptopumu modemin dibine soksam bile 25'i geçemiyorum. Hatta internetim 12-15 Mbit arası hızda değişiyor kendi kullandığım laptopumda.

Bunu nasıl çözebilirim, benzer sorunu yaşayan duyan oldu mu hiç?

Bu sorunun diğer adı "Windows 10 internet fazla kullanıyor." olabilir. Neden mi? Windows 10 yüklediğinizde bir takım ayarlar yapmalısınız. Bunları internette bulabilirsiniz. Şimdi ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>gelişmiş seçenekler>güncelleştirmelerin nasıl teslim edileceğini seç. Orada bir işaret vardır ve açıktır. Onu kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…