Windows 10 Yükseltme Sorunu

Batu16

Hectopat
Daha fazla  
Windows update de güncelleme gelmedi zaten önceden rezerve edin de gelmemişti ben de gidip Microsoft'un sitesinden yükseltme aracı indirdim ve yükseltme denedim. Yükseltilirken %25 dondu ve ''Bir şey oldu Windows yükseltilemedi'' dedi. Sonra media tool ile denedim yine aynı hata aldım. Yeniden media tool ile denedim fakat bu sefer başka bilgisayar için seçeneği kullanıp USB'ye yaptım bu sefer hiç olmadı ''setup.exe çalıştırılamıyor'' deyip kapandı durum böyle yani Windows 7 Home Premium kullanıyorum. Bilgisayarım HP. Yardım edin şunu bir yükselteyim artık bıktım Win 7'den.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 ürün anahtarınızı öğrenip. USB'den Windows 10 10586 temiz kurulum yapıp ürün anahtarınızı girerek sistemi etkinleştirebilirsiniz. Temiz kurulum yapmak istemiyorsanız verdiği hata kodunu paylaşın. Sistemde hız aşırtma varsa kapatıp deneyin. Sabit diskte sorun varsa gene yükseltme olmayabilir. Hd Tune programıyla durumunu kontrol edebilirsiniz.

USB bozuk değilse medya oluşturma aracı ile kurulum doğru şekilde gerçekleştiyse setup.exe çalışması gerekiyor. Önce Windows 7'yi tamir edip tekrar yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Windows 7 tamir etmek için Windows 7 USB kurulumuna girip tamir bölümüne gelin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı