Windows 10 Yükseltme Süresi

dasten

Hectopat
Merhabalar, ben windows 10'a yükseltme yapacağım ve benim bilgisayarımda C ve D diye iki adet disk bulunuyor ve bu ikisindeki toplam dosya boyutu windows 10'a ne kadar sürede aktarım yaparım? Teşekkürler. (Windows C'de kurulu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u kurarken sanal olarak bölümlendirilmiş disklerde aktarım olmaz. Sadece Windows'un kurulu olduğu(C) disk silinir(isteğe göre değişir/eski Windows dosyaları saklanabilir de) ve yeni Windows dosyaları kopyalanır. Yani normal bir temiz kurulum süresi... Çok da fazla vakit almaz.

Peki yükseltme yaparken D deki dosyalar silinmez değil mi ?

Peki yükselme yaparken D'deki dosyalar silinmez değil mi

Yükseltme için sormuşupsun. Ben biraz temiz kurulumu açıkladım ama neyse benzer zaten. Ve bu arada C ve D dikindeki dosyalar silinmez. Herhangi başka bir bölüm varsa o da silinmez.

Yükseltme yaparken hiç bir dosyanız silinmez. Merak etmeyin. Süresi sabit diskinizin hızına göre değişir. Sadece her şeyi silme seçeneğini seçerseniz C sürücüsü komple silinir. Bu seçenek Medya Oluşturma Aracı ile kurulum yaparsanız geçerli.

Teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…