Windows 10 yükseltmesi sonrasında yavaş internet sorunu

Cafer Büyük

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün var olan işletim sistemimi (Windows 8.1) Windows 10'a yükseltme kararı aldım. Yükselttikten sonra ekran kartı sürücümü manuel indirirken indirme hızımın var olandan daha düşük olduğunu fark ettim. Bu problemi daha öncede yaşamıştım. Geri döndürmek zorunda kalmıştım. Aradan 1 yıl geçti tekrar yükledim ve sorunun hala devam ettiğini gördüm. Bilgisayarımda her şey güncel. Windows'un bütün güncellemeleri yapıldı. BIOS dahil bütün her şey güncel. Birkaç gündür moral bozukluğu yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler. Ne yapmayalım ? Ne önerebilirsiniz ?
  • Dizüstü bilgisayara sahibim
  • Her şey güncel
  • Masaüstü bilgisayarımda da bu işletim sistemi var ve onda böyle bir sorun yok.
  • Farklı cihazlardan download hızımı test ettim onlarda da sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik bilgisayarcı lafı gibi olacak ama temiz kurulumla Windows 10'a geç derim. Daha seri çalışıyor yükseltmeye nazaran.

Klasik bilgisayarcı lafı gibi olacak ama temiz kurulumla Windows 10'a geç derim. Daha seri çalışıyor yükseltmeye nazaran.
En son çarem o olucak ama en azından bu sorunu yaşamış biri de gelir herhalde. Teşekkür ederim önerin için.
Adsız.png

Belki biri için lazım olur bunu da bırakıyım buraya

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı