Windows 10 zorunlu güncelleştirmeleri nasıl kapatılır?

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, üst tarafta dediğim gibi ben Windows 10 1511 kullanıyorum (son sürüme güncelle diyen arkadaşlar, sistemim en stabilite, hız, FPS bakımından daha iyi o yüzden yazmayın son sürüm diye), Windows Update'yi kapatmama rağmen services.msc'den yine kendi kafasına göre açılıp 20H2 özellik güncelleştirmesi yüklemeye çalışıyor yine kapatıyorum, yine geliyor, döngüye girdim ve artık sıkmaya başladı, bunun bir çözümü yok mu bilen varsa yazabilir mi? (Single Language sürüm olarak.)

Son düzenleyen: Moderatör:

En etkili yöntem şudur: 1. si grup ilkesi ayarlarından windows update otomatik güncellemeyi elle yapılandırma ayarına almalısın bunu şöyle yapabilirsin; windows arama yerine grup ilkesi yaz ''grup ilkesini düzenle'' ona gir sonra bilgisayar yapılandırması>yönetim şablonları>windows bileşenleri>windows update 'e gel. windows update'e tıkladığında sağda otomatik güncelleştirmeleri yapılandır seçeneği çıkacak ona tıkla oradan oradan etkini seçip 2 numaralı ayarı seç ''indirme ve otomatik yükleme için uyar'' sonra kaydet çık bilgisayarı yeniden başlat. Böylelikle otomatik olarak güncelleme yüklenmeyecek.

Sonra 2. adım : wushowhide programını indirmen gerek https://m.majorgeeks.com/files/details/wushowhide.html

Sonra bilgisayarına güncelleştirme geldiğinde zaten yüklemeden uyarı verecek o uyarı geldiğinde yada gelmeden de olabilir programı çalıştır programda 2 seçenek var mantığı şu güncelleştirmeleri gizliyor o da şöyle programı çalıştırdığında 2 seçenek geliyor hide updates , show hidden updates hide updatese tıklayıp hangi güncelleştirmeleri gizlemek istiyorsan onu seçiyorsun ileri diyorsun kapatıyorsun eğer açmak istersen bu sefer show hidden updates seçeneğine gidiyorsun. Anlatacaklarım bu kadar kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…