Windows 10 zorunlu pin oluşturma nasıl kapatılır?

Merhabalar. Az önce pin kaldırdım ve sistemi kapatıp açtığımda pin oluşturmayı zorunlu kıldı fakat pin oluşturmam için mail adresine gelen kodu girmem gerekiyor. Sistemi açamadan nasıl maile gireceğim? Telefondan denedim. Maile kod gelecek, onu yaz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu, işe yarayabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam PC'ye pinden dolayı giremiyorum nasıl pin değiştireyim?

Yoğunluk olduğu için kod gelmiyor olabilir. Tekrar, tekrar deneyin bakalım. Spam postalarına falanda bakın. Çok posta varsa gereksizleri silin yer olmadığı içinde gözükmüyor olabilir.

Yoğunluk olduğu için kod gelmiyor olabilir. Tekrar, tekrar deneyin bakalım. Spam postalarına falanda bakın. Çok posta varsa gereksizleri silin yer olmadığı içinde gözükmüyor olabilir.

Hocam anlatmak istediğim PC'yi açamıyorum ya e-mail e nasıl gireceğim açılmadan.

Telefondan giriş yapmaya çalışıyorum giriş yapmam için e maile kod geleceği yazıyor fakat e maile giremeden kodu nasıl gireceğim?
Farklı bir hesaptan devam ediyorum yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…