Windows 10'a 450 TL verilir mi?

Eğer öğrenciyseniz Dreamspark'tan ücretsiz Windows 8.1 alabilirsiniz. Sonra onu Windows 10'a update edersiniz.
Dreamspark üzerinden edinilen Windows 8.1 maalesef Windows 10'a güncellenmiyor. Şuanlık ancak üniversite öğrencisi iseniz ve okulunuz Dreamspark ile anlaşma sağlamışsa hesabınızda direk Windows 10 hazır olarak sizi karşılıyor.

İşte bu önemli bir faktör...

@Seiko256 Neymiş önemli olan? 16 yıldır Microsoft işletim sistemi kullanıyorum ve bir kere bile Microsoft'u arama gereksinimi duymadım. Kurumsal bir yapı yoksa korsan kullananların bile peşine düşmüyor, yazılımsal destek vermeye devam ediyorlar. 2000 liralık sistem toplayıp da 450 lira işletim sistemine vermek, herkese uygun bir şey değil. Korsan kullanmaktansa ucuz alternatiflere yönelmek gayet makul bir davranış olur.

Sizin destek için aramamış olmanız kimsenin aramamış ve aramayacak olduğu anlamına gelmez. Ve bence büyük bir problem. Ama o sizin görüşünüz. Bir bakıma siz de haklısınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitmiş cümlenin sonuna üç nokta konmaz. Microsoft işletim sistemine sahip olduğunda donanımsal olarak zaten herhangi bir desteğe ihtiyacın yok. Tamamen yazılımsal bir durum, yani bir nevi soyut diyebiliriz. 450 liraya değecek bir şey değil.

Değip değmeyeceği tartışmaya açık bir konu. Kesin kanıya varmamak lazım. Üç nokta kullanmamın sebebi konun ucu açık olmasıydı. Üstüne oturup konuşulabilir. Tabii yanlış kullanım söz konusu, daha dikkatli olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu güne kadar sorunlarımı Google yazdığım zaman Microsoft'un yardım sayfası çıktı. Ve oradaki yazanları uygulayınca genellikle sorunum çözüldü. Microsoft'a özel mesaj atacak kadar önemli bir durum çoğu kişinin olmaz.

Sorunlarımın bir tanesinde bile Windows'un yardım sayfası işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…