Windows 10’a Bluetooth nasıl yüklenir?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Soru açık ve net. Yardımcı olursanız sevinirim. Aygıt yöneticisine baktım orada da gözükmüyor.

Önce Bluetooth cihazı olması lazım, öyle direkt driver kurunca olmuyor, hem Windows otomatik algılayıp kenardan Bluetooth simgesini çıkarıyor, eğer öyle simge yoksa cihazında Bluetooth yoktur.

Bluetooth yüklenen bir şey değil, eğer bluetooth aygıtı için sürücüden bahsediyorsanız orası ayrı. Eğer bluetooth aygıtı algılandı ancak sürücüsü kurulmadıysa aygıt yöneticisinde solunda ünlemli şekilde gözükür. Eğer gözükmüyorsa ya bluetooth aygıtı tespit edilememiştir ya da cihazda bluetooth yoktur.

Anakartta Bluetooth desteği yoksa Bluetooth adaptör alman lazım.

Arkadaşlar önceden de Windows 10 kullanıyordum yine aynı sürüm Bluetooth vardı.

Arkadaşlar önceden de Windows 10 kullanıyordum yine aynı sürüm Bluetooth vardı.
Bluetooth sadece bir yazılım değil, donanım. Windows sürümü ile bir alakası yok.

ünlem sadece diğer aygıtlar bölümünde bilinmeyen aygıt da var bir de PCI basit iletişim denetleyicisinde var

Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth yolunu izleyerek bluetooth açık/kapalı durumunu kontrol eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…