Windows 10'a dönmek performansı artırır mı?

win 7 ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden 16 GB RAM kullanıyordum. Ama şu an idarelik olarak 8 GB kullanıyorum. Ve oyunlarda performansım bu yüzden bayağı düştü. Acaba Windows 10'a dönsem performansım iyileşir mi?

Eskiden 16 GB RAM kullanıyordum. Ama şu an idarelik olarak 8 GB kullanıyorum. Ve oyunlarda performansım bu yüzden bayağı düştü. Acaba Windows 10'a dönsem performansım iyileşir mi?

Büyük bir performans artışı bekleme ama bir tık artar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten Windows 10'da 4 GB alıyor direk Windows'larda en iyi performans veren bana göre 8.1

Hocam siz şuan Windows 10/11'den ziyade Single Channel ve Dual Channel farkını yaşıyorsunuz, eğer yeniden bir 8 GB RAM eklemesi yapacaksanız uğraştığınıza değmez keza OS değişimi de öyle aman aman bir fark yapmaz.

Hocam zaten Windows 10'da 4 GB alıyor direk Windows'larda en iyi performans veren bana göre 8.1

Hocam laptop kullanıyorum 16 GB RAM işlemci Intel HD Graphics 620 ekran kartı AMD R5 M330 Windows 10'dan Windows 8.1'e geçsem ne gibi katkısı bulunur.

Hocam laptop kullanıyorum 16 GB RAM işlemci Intel HD Graphics 620 ekran kartı AMD R5 M330 Windows 10'dan Windows 8.1'e geçsem ne gibi katkısı bulunur.

Ha pardon ben 8 GB RAM var sandım böyle bir sistemde daha çok FPS artırır Windows 10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…