Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz.Windows 11'den 10 geçeceğim. Koyduğum fotoğraftaki seçeneğe tıklarsam veri kaybı yaşanır mı oyun vs?
Eki Görüntüle 2432007
Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorumgeçme sebebiniz nedir?
Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz.
Ayarlar > Sistem > Kurtarma > Önceki sürüme geri dön seçeneği aktif ise Windows 10'a oradan geri dönüş yapabilirsin anca. Bu aracı kullanamazsın.Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum
c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mıRam kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum
PC yeni daha önce hiç Windows 10 kurulmadı geçiş yapamaz mıyım?
Geçme sebebiniz nedir?
windows.old dosyasını silmediysen geçiş yapabilirsin diye biliyorum.
Direkt Windows 11 kuruluymuş bilgisayarında büyük ihtimalle yoktur.c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mı
Temiz kurulum yapmanız gerekmekte öyleysewindows.old dosyası yok daha önce başka bir işletim sistemi kurulmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.