T Tryupoll Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 AMD Ryzen 7640HS 16Gb Ram 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Şubat 2025 #1 Windows 11'den 10 geçeceğim. Koyduğum fotoğraftaki seçeneğe tıklarsam veri kaybı yaşanır mı oyun vs? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2025
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.021 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 En az 20gb boş alanın varsa yaşamazsın. SSD mevcutsa 5dk'ya kurulur zaten.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 Tryupoll dedi: Windows 11'den 10 geçeceğim. Koyduğum fotoğraftaki seçeneğe tıklarsam veri kaybı yaşanır mı oyun vs? Eki Görüntüle 2432007 Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz.
Tryupoll dedi: Windows 11'den 10 geçeceğim. Koyduğum fotoğraftaki seçeneğe tıklarsam veri kaybı yaşanır mı oyun vs? Eki Görüntüle 2432007 Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz.
erenzugan Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 geçme sebebiniz nedir? windows.old dosyasını silmediysen geçiş yapabilirsin diye biliyorum
T Tryupoll Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 AMD Ryzen 7640HS 16Gb Ram 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Şubat 2025 #5 erenzugan dedi: geçme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum shechina dedi: Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC yeni daha önce hiç Windows 10 kurulmadı geçiş yapamaz mıyım?
erenzugan dedi: geçme sebebiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum shechina dedi: Windows 10'dan 11'e geçiş var ama 11'den 10'a geçiş sadece Windows 11'e geçtiğiniz 10 gün içerisinde geri dönüş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PC yeni daha önce hiç Windows 10 kurulmadı geçiş yapamaz mıyım?
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 Tryupoll dedi: Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Kurtarma > Önceki sürüme geri dön seçeneği aktif ise Windows 10'a oradan geri dönüş yapabilirsin anca. Bu aracı kullanamazsın.
Tryupoll dedi: Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Sistem > Kurtarma > Önceki sürüme geri dön seçeneği aktif ise Windows 10'a oradan geri dönüş yapabilirsin anca. Bu aracı kullanamazsın.
erenzugan Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #7 Tryupoll dedi: Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum PC yeni daha önce hiç Windows 10 kurulmadı geçiş yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mı
Tryupoll dedi: Ram kullanımı fazla,oyunlarda drop sorunu yaşıyorum PC yeni daha önce hiç Windows 10 kurulmadı geçiş yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mı
T Tryupoll Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 AMD Ryzen 7640HS 16Gb Ram 1Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 24 Şubat 2025 #8 erenzugan dedi: Geçme sebebiniz nedir? windows.old dosyasını silmediysen geçiş yapabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... windows.old dosyası yok daha önce başka bir işletim sistemi kurulmadı.
erenzugan dedi: Geçme sebebiniz nedir? windows.old dosyasını silmediysen geçiş yapabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... windows.old dosyası yok daha önce başka bir işletim sistemi kurulmadı.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 erenzugan dedi: c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mı Genişletmek için tıkla... Direkt Windows 11 kuruluymuş bilgisayarında büyük ihtimalle yoktur. Tryupoll dedi: windows.old dosyası yok daha önce başka bir işletim sistemi kurulmadı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmanız gerekmekte öyleyse
erenzugan dedi: c diskinizin içinde Windows.old diye bir dosya var mı Genişletmek için tıkla... Direkt Windows 11 kuruluymuş bilgisayarında büyük ihtimalle yoktur. Tryupoll dedi: windows.old dosyası yok daha önce başka bir işletim sistemi kurulmadı. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yapmanız gerekmekte öyleyse