DS4 aletimi DS4 Controller ve Steam üzerinden çalıştırmayı denedim olmadı. İki ay önce FIFA oynarken çalışan alet artık çalışmıyor. (2 gün önce PS4 ile kullandım) Nasıl bağlayacağım bilen var mıdır?
DS4 aletimi DS4 Controller ve Steam üzerinden çalıştırmayı denedim olmadı. İki ay önce FIFA oynarken çalışan alet artık çalışmıyor. (2 gün önce PS4 ile kullandım) Nasıl bağlayacağım bilen var mıdır?
Steam Native olarak DS4'ü destekler herhangi bir program indirmene gerek yok. DS4'ü başka uygulamalarda kullanmak istiyorsan DS4Windows indirmelisin. Büyük ihtimal Steam'deki DS4 destek ayarını kapattın, tekrar açmayı dene.
Steam native olarak DS4'ü destekler herhangi bir program indirmene gerek yok. DS4'ü başka uygulamalarda kullanmak istiyorsan DS4Windows indirmelisin. Büyük ihtimal Steam'deki DS4 destek ayarını kapattın, tekrar açmayı dene.