botabik Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 23 22 Mayıs 2021 #1 DS4 aletimi DS4 Controller ve Steam üzerinden çalıştırmayı denedim olmadı. İki ay önce FIFA oynarken çalışan alet artık çalışmıyor. (2 gün önce PS4 ile kullandım) Nasıl bağlayacağım bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
DS4 aletimi DS4 Controller ve Steam üzerinden çalıştırmayı denedim olmadı. İki ay önce FIFA oynarken çalışan alet artık çalışmıyor. (2 gün önce PS4 ile kullandım) Nasıl bağlayacağım bilen var mıdır?
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #11 botabik dedi: Bende yok hocam sorun PC de olabilir mi? Windows güncellemesinden dolayı? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kablo sıkıntılı olabilir mi hocam? Artı 0 Eksi
botabik dedi: Bende yok hocam sorun PC de olabilir mi? Windows güncellemesinden dolayı? Genişletmek için tıkla... Kullandığın kablo sıkıntılı olabilir mi hocam?
KS KS botabik Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 23 22 Mayıs 2021 #12 SeyidFalan dedi: Kullandığın kablo sıkıntılı olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam başka şeyleri de denedim en son yaptığım Windows güncellemesini silmek olacak galiba. Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: Kullandığın kablo sıkıntılı olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam başka şeyleri de denedim en son yaptığım Windows güncellemesini silmek olacak galiba.
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #13 botabik dedi: Yok hocam başka şeyleri de denedim en son yaptığım Windows güncellemesini silmek olacak galiba. Genişletmek için tıkla... Bluetooth ile bağlandığında oluyor mu hocam? Artı 0 Eksi
botabik dedi: Yok hocam başka şeyleri de denedim en son yaptığım Windows güncellemesini silmek olacak galiba. Genişletmek için tıkla... Bluetooth ile bağlandığında oluyor mu hocam?
KS KS botabik Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 23 22 Mayıs 2021 #14 SeyidFalan dedi: Bluetooth ile bağlandığında oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Aparatım yok ki hocam. Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: Bluetooth ile bağlandığında oluyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Aparatım yok ki hocam.